Seorang saksi di kampung Grabovo Donetsk mempunyai teropong berteknologi tinggi dapat merakam jet su-25 milik Ukraine melarikan diri selepas tembak jatuh MH17. Rakaman temubual berita RT Reflection on MH17 ada di Pages MH17=Malaysian.dfdfdf

10923583_1425734964384244_6933038237774808190_n

 

Skandal Gelap kes kemalangan MH17 antara OSCE dan Kementerian dalam Negeri Ukraine….

Russia intelligent telah memintas rangkaian sistem dalaman kementerian Ukraine menemui dokumen rahsia bertarikh 7hb.Ogos 2014 hubungan sulit dengan jawatankuasa penyiasat kemalangan MH17 OSCE di ketuai Belanda.

Dokumen tentera Ukraine dibawah pimpinan tentera udara Ukraine Kolonel l.Zorin beliau telah mendapat semua bahan bukti rahsia penyiasatan kes MH17 dari OSCE di ketuai Belanda.

Penyiasat OSCE telah menjumpai serpihan peluru berpandu jet Ukraine di tapak kemalangan MH17 dan di dapati Kolonel I.Zorin pemimpin tentera udara Ukraine juga terlibat dalam skandal jenayah kematian 297 penumpang MH17 ini.
Beliau telah mengarahkan pasukan OSCE merahsiakan serta menghapuskan bukti tersebut dan menukar bukti lain kononnya BUK Russia tembak Pesawat MH17 Malaysia. Bukti dokumen itu sila lihat gambar di bawah bertarikh 7hb Ogos 2014.

Russia intelligent juga memintas perbualan telefon Poroshenko Persiden Ukraine 2 jam selepas kemalangan MH17 pada 17hb. July 2014. Dari rakaman perbualan tersebut beliau sangat gembira dan ketawa besar apabila pegawai kementerian Pertahanan Ukraine memaklumkan MH17 sudah berjaya ditembak jatuh sambil berkata:

“так смішно все йде за їхнім планом зараз”

” sungguh lucu segalanya berjalan mengikut perancangan kita sekarang ”

 

10410332_1425071224450618_4015040813073762376_n

Ini yang rakyat Malaysia dan masyarakat dunia mahukan. Russia membantu atau terus menjadi ketua siasatan kes MH17. Kita tidak perlu takut kepada penjenayah MH17 ini.

 

 

Bukti rakaman suara terakhir pilot MH17 dengan atc Ukraine atc Russia waktu : 13.22pm adalah sama waktu rakaman FDR jet pejuang su25 Ukraine ekor no 08 : 13.23pm beberapa saat sebelum tembak mati semua penumpang MH17. Jika BUK Russia tembak MH17 didakwa media Barat dimana bukti saintifik data BUK sila buktikan ?…

 

mesyuarat sulit mh17

 

Mesyurat sulit di Kiev Ukraine pada 8hb Ogos 2014. Disahkan 4 negara berpakat hapuskan bukti kemalangan MH17 pesawat Malaysia. Bukti gambar curi mesyurat penjenayah diwakili Belanda, Ukraine , Australia dan Belgium. Translated minit mesyurat ke bahasa malaysia :

MH-17 ‘Siasatan’: Perjanjian Rahsia 8hb.Ogos 2014.

Ditulis oleh Eric Zuesse.
24 Ogos 2014 . 08:43:01am.

Mengenai apa yang menyebabkan kemalangan pesawat Malaysia MH-17 di Ukraine pada 17 Julai, agensi berita Ukraine UNIAN, yang dilaporkan dalam Rusia-bahasa berita cerita ringkas pada 12 Ogos, bahawa empat hari lebih awal 8 Ogos 2014 seorang wakil yang negara Pejabat Ketua Pendakwa, Yuri Boychenko, berkata “keputusan penyiasatan akan diumumkan selepas selesai penyiasatan itu dan dengan persetujuan semua pihak-pihak yang menandatangani perjanjian yang sama.” Ini laporan UNIAN berkata, “Sebagai sebahagian daripada perjanjian empat pihak yang ditandatangani pada 8 Ogos antara Ukraine, Belanda, Belgium dan Australia semua di mana bangsa-bangsa adalah sekutu Amerika Syarikat dan bekerja sama dengan Perang Dingin yang baru terhadap Rusia.

Maklumat tentang penyiasatan kemalangan pesawat Malaysia Boeing-777 MH17 ‘tidak akan didedahkan / di sembunyikan / dihapuskan buktinya. ” Dalam erti kata lain: ‘siasatan’ rasmi sedang dijalankan oleh empat negara itu, sebagai sekutu AS, bermusuhan ke arah Rusia. Salah seorang dari mereka empat negara, Ukraine, bukan sahaja suspek utama mungkin telah menembak jatuh pesawat ini ke bawah, tetapi kini melancarkan perang panas untuk membersihkan etnik-penduduk yang pro-Rusia daripada tenggara Ukraine;

Berita awal media barat mengenai MH17 telah memainkan peranan menutup semua bukti berkata bahawa pesawat ini mungkin dijatuhkan oleh pemberontak tempatan di sana, yang cuba untuk menembak jatuh pesawat pengebom Kerajaan Ukraine yang sentiasa mengebom mereka.

Sesetengah ‘berita’ Barat daripada laporan walaupun spekulasi bahawa mungkin Rusia sendiri telah ditembak pesawat ini ke bawah. Jika berita-laporan UNIAN adalah betul, maka tidak ada cara bahawa ‘siasatan’ akan dapat dilepaskan kepada orang ramai jika ia menunjukkan bahawa Kerajaan Ukraine yang menurut berita-laporan mempunyai kuasa veto ke atas pembuatan -public penemuan kajian itu dipersalahkan kerana telah menembak pesawat MH17 ke bawah.

Pada 12 Ogos, tapak lain “GPU: Keputusan siasatan kemalangan Boeing 777 MH17 akan dikeluarkan dengan persetujuan pihak-pihak, “dan berkata,” Maklumat mengenai kemalangan MH17 di rantau Donetsk akan disiarkan dalam mendapatkan persetujuan semua pihak-pihak yang terlibat dalam penyiasatan. ” UNIAN telah dinamakan ada sebagai sumber tunggal mengeluarkan bukti sama ada betul atau bohong semua wajib terima. Semua Media tidak boleh menyiasat sendiri perkara tersebut.

Kemudian, pada 23 Ogos 2014, Penyelidikan Global News diterbitkan bahasa Inggeris berita-laporan pertama mengenai perkara ini; ia adalah berdasarkan kepada Rusia-laporan berita yang Penyelidikan Global membuat kesimpulan daripadanya itu, “Punca MH17 kemalangan kita sudah tahu siapa Penjenayah sebenar. Sudah tentu, ini cara penyusunan kata-kata perkara itu adalah batas sedikit, kerana, sebenarnya, penemuan akan kekal rahsia jika Kerajaan Ukraine didapati telah disebabkan menembak jatuh pesawat MH17 ini. Dalam erti kata lain: ini ‘siasatan’ tidak akan disiarkan melainkan jika Kerajaan Ukraine dan tiga negara-negara lain yang melaksanakannya bersetuju sebulat suara untuk menyiarkannya.

megachannelz